Natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2022./2023.

Uslijed značajnog povećanja troškova života što uključuje i troškove školovanja, Gradonačelnik Grada Svete Nedelje 02. veljače 2023. godine donio je odluku i raspisao još jedan natječaj o dodjeli stipendija za akademsku godinu 2022./2023. i to za dodatnih 10 (deset) stipendija redovnim studentima.
Na natječaj se ne mogu javiti studenti koji su ostvarili stipendiju temeljem natječaja Grada Svete Nedelje iz rujna 2022. godine ili su istu ostvarili po nekoj drugoj osnovi.
Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti koji udovoljavaju sljedećim općim uvjetima.

STUDENTI – 10 stipendija za redovne studente na osnovu kriterija socio-ekonomskog
statusa
-koji su državljani RH
– koji nisu stariji od 26 godina
– koji su redovni studenti s prebivalištem na području grada Svete Nedelje
– kojima prosječni ukupni neto prihod po članu obitelji/kućanstva u prethodna tri mjeseca ne prelazi iznos od 398,17 eura (3.000,00 kuna*) mjesečno
– koji nisu korisnici stipendije po drugoj osnovi

Stipendija će se dodjeljivati u 8 (osam) mjesečnih iznosa od 179,18 eura (1.350,00 kuna) za razdoblje od 01. veljače 2023. do 30.rujna 2023. godine.

Natječaj je otvoren do 20. veljače 2023. godine.
Prijave za dodjelu stipendija, sa svom traženom dokumentacijom, predaju se, zaključno s 20. veljače 2023. godine isključivo putem SOM aplikacije.

 

Privremena lista kandidata objavljena je na službenoj interenetskoj stranici Grada Svete Nedelje 3. ožujka 2023. Svaki kandidat može podnijeti Gradonačelniku pisani prigovor u roku od 8 (osam) dana od dana objave liste na službenoj interenetskoj stranici Grada Svete Nedelje.

Dokumentacija

Konacna-lista.pdf
Konačna lista kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2022./2023.Konacna-lista.pdf (110.7 KB)
Privremena-lista.pdf
Privremena lista kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2022./2023.Privremena-lista.pdf (108.9 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite