Proračun 2020. godina

Uvodna riječ gradonačelnika

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Proračun u malom za 2020. godinu sažeta je verzija dokumenta Proračuna Grada Svete Nedelje za 2020. godinu i projekcije proračuna za 2021. godinu i 2022. godinu. Ovaj dokument pripremili smo kako bi vam približili gradski proračun na vrlo jednostavan i slikovit način. Upoznat ćete se s planovima i aktivnostima koji će se provoditi u budućem razdoblju. Proračun je planiran na realnim temeljima, a vjerujem da će se realizirati u skladu s planiranim projektima.

Svjesni kako bez ulaganja nema ni napretka, osigurali smo i znatna sredstva za vrlo važna investicijska ulaganja. Intenzivno radimo na poboljšanju infrastrukture grada, a dokazat ćemo kako je Sveta Nedelja grad konzistentne infrastrukture. Cilj nam je obuhvatiti sve ulice i prometnice grada fekalnom kanalizacijom, oborinskom odvodnjom, a sva ona kućanstva koja do sada nisu, spojiti na vodovod. Radimo i na unaprjeđenju uvjeta života obitelji i mladih, pa tako ove godine krećemo u povećanje vrtićkih kapaciteta, nove škole, dječjih igrališta, izgradnju Gradske knjižnice, a osnovali smo i Kulturni centar. Našim građanima želimo osigurati uvjete za kvalitetan predškolski odgoj i obrazovanje. Svjesni problema javnog prijevoza, ove godine uvodimo integrirani javni gradski prijevoz s ciljem bolje povezanosti svih naselja na području grada i prijevoza do Podsuseda gdje građani također mogu ići na vlak ili autobus.

U 2020. godini očekuju nas kvalitetni programi, projekti i manifestacije. Proračun se planira prema potrebama sugrađanka i sugrađana, za boljitak naše Svete Nedelje. Njime upravljamo odgovorno i transparentno. Ovim putem vas pozivam da i dalje sudjelujete u stvaranju naše zajedničke budućnosti!

Vaš gradonačelnik,
Dario Zurovec, mag.ing.techn.inf.

Dokumenti

2020.pdf
Odluka o izmjeni Odluke o raspodjeli rezultata poslovanja za 2020. godinu2020.pdf (1.04 MB)
Raspodjela-rezultata-2020.pdf
Odluka o raspodjeli rezultata poslovanja za 2020. godinuRaspodjela-rezultata-2020.pdf (4.65 MB)
Godišnji-izvještaj-o-izvršenju-proračuna-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.-godinu-2.zip
Godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Svete Nedelje za 2020. godinuGodišnji-izvještaj-o-izvršenju-proračuna-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.-godinu-2.zip (639.4 KB)
3959_001.pdf
Odluka o 2. izmjeni i dopuni Odluke o izvršavanju proračuna Grada Svete Nedelje za 2020. godinu3959_001.pdf (117.5 KB)
Odluka-o-2.-izmj.-i-dop.-Odluke-o-proracunu-e-za-2020.-godinu.zip
Odluka o 2. izmjeni i dopuni Odluke o proračunu Grada Svete Nedelje za 2020. godinuOdluka-o-2.-izmj.-i-dop.-Odluke-o-proracunu-e-za-2020.-godinu.zip (537.2 KB)
Polugodisnji-izvjestaj-o-izvrsenju-proracuna-za-2020.-godinu.zip
Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Svete Nedelje za 2020. godinuPolugodisnji-izvjestaj-o-izvrsenju-proracuna-za-2020.-godinu.zip (429.2 KB)
Odluka-o-izvršavanju-proračuna-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.-godinu.pdf
Odluka o izvršavanju proračuna Grada Svete Nedelje za 2020. godinuOdluka-o-izvršavanju-proračuna-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.-godinu.pdf (459.2 KB)
Odluka-o-1.izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-proračunu-Grada-Svete-Nedelje-za-2020-godinu.zip
Odluka o 1.izmjeni i dopuni Odluke o proračunu Grada Svete Nedelje za 2020. godinuOdluka-o-1.izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-proračunu-Grada-Svete-Nedelje-za-2020-godinu.zip (480.7 KB)
Odluka-o-izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-izvršavanju-proračuna-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.godinu.pdf
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o izvršavanju proračuna Grada Svete Nedelje za 2020. godinuOdluka-o-izmjeni-i-dopuni-Odluke-o-izvršavanju-proračuna-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.godinu.pdf (195.8 KB)
PRORAČUN-U-MALOM-2020..pdf
Proračun u malom - 2020. godinaPRORAČUN-U-MALOM-2020..pdf (1.59 MB)
Proračun-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.-godinu.zip
Odluka o proračunu Grada Svete Nedelje za 2020. godinu i projekcije proračuna za 2021. i 2022. godinuProračun-Grada-Svete-Nedelje-za-2020.-godinu.zip (524.3 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite