Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu!

Grad Sveta Nedelja pokrenuo je humanitarnu akciju kojom će osigurati sredstva i u potpunosti obnoviti jedan stambeni objekt u području pogođenom potresom.

U tu svrhu otvoren je račun za uplatu donacija, a stanje računa se svakodnevno može pratiti na službenim stranicama Grada Svete Nedelje kako bi se osigurala potpuna transparentnost. O svim donacijama, bez obzira da li su donacije u novcu ili naravi, vodit će se zasebna službena evidencija također javno dostupna. Osim uplatom novčanih sredstava, možete pomoći i donacijama u naravi, poput nabavke kućanskih aparata, namještaja i slično.

U naš veliki i zajednički projekt već su se uključila određena poduzeća s područja našega grada koja će osigurati dio potrebnog građevinskog materijala ili opreme za uređenje doma. Točan popis potrebne pomoći u naravi objaviljivat ćemo naknadno na službenim stranicama grada. Za sve dodatne upite i pitanja vezana uz donacije u naravi molimo vas da se obratite na telefonski broj 01/3335-425 ili e-mail: pitanja@grad-svetanedelja.hr

Unaprijed hvala svima koji ćete svojom donacijom pomoći da u ovim teškim i izazovnim vremenima osiguramo siguran i topao dom obitelji s područja pogođenog potresom!

Uplata skeniranjem QR koda

Donacija odnosno uplata se može izvršiti i skeniranjem QR koda. 

Skenirajnem QR koda kroz KEKS Pay aplikaciju se atomatski otvara prozor za izvršavanje donacije Gradu. Korisnik aplikacije treba samo upisati željeni iznos donacije te napraviti potez prstom. Ni donator, niti primatelj donacija nema nikakvih transakcijskih troškova.

Aplikaciju je moguće preuzeti putem sustava App Store (Apple iOS) ili Google Play (Android).

 

Podaci za uplatu donacija

Podaci za uplatu donacija

Hrvatska

IBAN: HR4324020061500091935
Model: HR68
Poziv na broj: 7765 – OIB uplatitelja
Opis uplate: DONACIJA ZA OBNOVU KUĆE

Podaci za uplatu donacija

Inozemstvo

IBAN: HR4324020061500091935
Model: HR68
Poziv na broj: 7765 – OIB uplatitelja
Opis uplate: DONACIJA ZA OBNOVU KUĆE
Swift: ESBCHR22

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite