Obilježen početak radova na energetskoj obnovi Dječjeg vrtića Slavuj

Dana 04. lipnja 2018. godine s početkom u 10,00 sati u prostorima Dječjeg vrtića Slavuj (objekt Rakitje) održana je konferencija za novinare povodom početka radova na energetskoj obnovi Dječjeg vrtića Slavuj na adresi Školska 6, Novaki. Uz predstavnike medija, konferenciji za novinare nazočili su zamjenici gradonačelnika Svete Nedelje Marija Hršak i Davor Nađi, predstavnica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Marija Džaja, ravnateljica Dječjeg vrtića Slavuj Gordana Supanc, predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Slavuj Vladimir Tuweg, predstavnici tvrtke Mplan koja je izradila projekt, te predstavnici OZAS-a, obrtničko proizvodno-uslužne trgovinske zadruge koja je izvođač radova.

Projekt „Energetska obnova dječjeg vrtića Slavuj na adresi Školaska 6, Novaki” uvodno je prezentirala zamjenica gradonačelnika Marija Hršak pri tome istaknuvši kako se radi o energetskoj obnovi koja obuhvaća obnovu i zamjenu dijelova vanjske toplinske ovojnice zgrade (energetska obnova postojećeg dječjeg vrtića), rekonstrukciju kotlovnice i ugradnju solarnih sustava pripreme PTV-a te modernizaciju sustava rasvjete i instalaciju sustava za zaštitu od djelovanja munje. Ukupna vrijednost radova iznosi 1.699.977,03 kuna, a isti se sufinancira iz sredstava EU fondova kroz Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz Operativnog programa „Konkurentnost i Kohezija„ – KK.04.2.1.03.0059 – u iznosu 920.284,90 kuna i Grad Sveta Nedelja u preostalom iznosu od 779.692,13 kuna. Ovom konferencijom za novinare obilježen je početak radova, dok je završetak unutarnjih radova predviđen za mjesec kolovoz 2018., a završetak vanjskih radova za mjesec rujan 2018. godine.

Prisutnima se obratila i predstavnica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Marija Džaja koja je naglasila kako Grad Sveta Nedelja ima stučnu podršku Fonda tokom cijelog trajanja projekta, dok je ravnateljica Dječjeg vrtića Slavuj Gordana Supanc zhavalila osnivaču na cjelokupnoj podršci i realizaciji projekta s obzirom da se radi o prvoj sveobuhvatnoj obnovi objekta vrtića od 1986. godine. Djeca koja su polazila vrtić u navedenom objektu, njih gotovo 120, smještena su u centralnom objektu Dječjeg vrtića Slavuj u Strmcu uz 100%-tno oslobođenje od plaćanja, a njihov povratak u novoobnovljeni objekt predviđen je za početak rujna 2018. godine.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite