Obavijest – besplatni javni putnički prijevoz kreće 01.12.2020. godine!

Godinama imamo istu želju – novi, bolji i kvalitetniji javni gradski prijevoz. S veseljem vas možemo obavijestiti da će se želja svih nas u narednih nekoliko dana ostvariti!

Dolaze nam novi autobusi visoke kvalitete, osigurana mjesta za trudnice i osobe sa invaliditetom, sigurno i ugodno putovanje bez kupovine karata te mnogo drugih pogodnosti.

Besplatan javni gradski prijevoz za sve sugrađane i posjetitelje našeg grada s tri linije do Podsusedskog mosta osigurat će bolju povezanost unutar naselja, ali i odlaske prema potrebnim sadržajima.

Treba naglasiti da nakon početnog uhodavanja prijevoza postoji mogućnost izmjene linija ukoliko će biti potrebe te molimo putnike za razumijevanje, posebno u početnim danima prijevoza kada su moguće povremene poteškoće u funkcioniranju dok se sustav ne uhoda.

Ovo je tek uvod u cjelovito integrirano rješenje javnog prijevoza koje planiramo u budućem razdoblju uvesti u suradnji s HŽ-om.

Novi gradski prijevoz kreće u utorak, 1.12.2020. godine, a vozni red i trase možete pronaći u nastavku.

Uskoro vam donosimo više informacija!

Popratni dokumenti

linija-101.png
Trasa - Linija 101linija-101.png (275.7 KB)
raspored-101.png
Vozni red - Linija 101raspored-101.png (157.4 KB)
linija-102.png
Trasa - Linija 102linija-102.png (449.5 KB)
raspored-102.png
Vozni red - Linija 102raspored-102.png (172.5 KB)
linija-103.png
Trasa - Linija 103linija-103.png (308.3 KB)
raspored-103.png
Vozni red - Linija 103raspored-103.png (239.9 KB)
raspored-nocna.png
Vozni red - Noćna linijaraspored-nocna.png (42.1 KB)
Besplatni-gradski-prijevoz.pdf
Mapa unutar gradskog javnog prijevozaBesplatni-gradski-prijevoz.pdf (447.2 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite