Obrazac za prijavu štete uslijed potresa

Poštovani sugrađani!

S obzirom na Upute koje smo dana 01.02.2021. godine zaprimili od Zagrebačke županije, a vezno na potres koji se desio u prosincu 2020. godine, ovim putem molimo sve fizičke i pravne da popune obrazac u privitku – Prilog Obrazac PN – ukoliko Ste imali štete uslijed potresa, a obrazac navodi vrstu imovine na kojoj je mogla nastati eventualna šteta.

 

Navedeno je potrebno kako bi Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda objedinilo dostavljene podatke i iste proslijedilo nadalje RADNOJ SKUPINI formiranoj pri Zagrebačkoj županiji.

 

Obrazac popuniti do 08. veljače 2021. godine i popunjeni dostaviti u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedelja, na glavni ulaz u prizemlju – kod zaštitara, uz pridržavanje epidemioloških mjera (obvezna zaštitna maska prilikom ulaza u zgradu).

 

Prilog 2 – Obrazac PN može se skinuti sa mrežne stranice Grada ili fizički uzeti u prizemlju zgrade gradske uprave – kod zaštitara na navedenoj adresi.

 

S poštovanjem,

 

Grad Sveta Nedelja

Gradsko povjerenstvo

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite