Održana 06. redovna sjednica vijeća za prevenciju Grada Svete Nedelje!

Izvještaji sa sjednica

Dana 25. ožujka 2014. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje s početkom u 09,00 sati, održana je 06. redovna sjednica Vijeća za prevenciju Grada Svete Nedelje. Sjednici su prisustvovali Drago Prahin, gradonačelnik Grada Svete Nedelje i predsjednik Vijeća za prevenciju, Ivica Pavlić i Damir Halužan, zamjenici gradonačelnika, članovi vijeća Renato Kos, načelnik PP Samobor i zamjenik predsjednika Vijeća za prevenciju, Nataša Koražija, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Samobor, Anica Magdalenić, ravnateljica OŠ Sveta Nedjelja, Božidar Cindori, dekan Svetonedeljskog dekanata, Goran Rožek, predsjednik Sportske zajednice Grada Sveta Nedelja, te ostali suradnici.

Nakon jednoglasno prihvaćenog dnevnoga reda, gradonačelnik (predsjednik Vijeća), na samom početku sjednice osvrnuo se na zahvalu za razumijevanje problematike društva kao cjeline, kao i na zahvalu članovima Vijeća na sudjelovanju i provođenju redovnih aktivnosti u proteklom razdoblju. Također je najavio definiranje treće točke dnevnoga reda, odnosno organiziranje projekta „Sajam mogućnosti” koji je krajem protekle godine odgođen za ovo proljeće zbog vremenskih prilika.

Uslijedila su izvješća, koja su podnijeli svi članovi vijeća. Renato Kos, načelnik PP Samobor i zamjenik predsjednika Vijeća za prevenciju, iznio je statističke podatke prekršajnih i kaznenih prijava za područje koje je u nadležnosti PP Samobor. Istaknuo je i kako su vrlo zadovoljavajuće statistike s obzirom da su u 2013. godini počinjena 389 kaznena djela, odnosno 7,9 % manje u odnosu na 2012. godinu. Anica Magdalenić, ravnateljica OŠ Sveta Nedelja pohvalila je međusobne suradnje članica vijeća za prevenciju u provođenju zadanih godišnjih programa, poput, MAH 1 i MAH 2, „Poštuj naše znakove” i slično. Nataša Koražija, ravnateljica centra za socijalnu skrb Samobor, podnijela je detaljno izvješće za proteklo razdoblje s obzirom na velik broj noviteta u radu i poslovanju samoga Centra. Pojasnila je uvođenje nove aplikacije i umreživanje u sustav OIB-a, kao i probleme koji dolaze s istim.

25. travanj 2014. godine definiran je kao datum organiziranja „Sajma mogućnosti”, dok je rezervni datum u slučaju većih vremenskih neprilika 29. travanj 2014. godine. „Sajam mogućnosti” će se održati na igralištu u Brezju, s početkom u 10,00 sati. Također je utvrđeno trajanje programa, tako da će ove godine sajam trajati sat vremena dulje kako bi se sve udruge stigle prezentirati, odnosno „Sajam mogućnosti” trajati će tri sata (od 10,00 sati do 13,00 sati).

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite