Održana 07. redovna sjednica vijeća za prevenciju Grada Svete Nedelje!

Izvještaji sa sjednica

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje s početkom u 09,00 sati, održana 07. redovna sjednica Vijeća za prevenciju Grada Svete Nedelje. Sjednici su prisustvovali Drago Prahin, gradonačelnik Grada Svete Nedelje i predsjednik Vijeća za prevenciju, Ivica Pavlić, zamjenik gradonačelnika, članovi vijeća Renato Kos, načelnik PP Samobor i zamjenik predsjednika Vijeća za prevenciju, Nataša Koražija, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Samobor, Zoran Žitković, predsjednik Sportske zajednice Grada Sveta Nedelja, Nevenko Čižmešija, zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Svete Nedelje, te ostali suradnici.

Nakon jednoglasno prihvaćenog dnevnoga reda, zamjenik gradonačelnik Ivica Pavlić, na samom početku pozdravio je i pohvalio sve prisutne predstavnike institucija i zajednica, te se osvrnuo na njihov predan rad na području prevencije ovisnosti i ostalih oblika delikvencije kod mladih. Također je najavio definiranje treće točke dnevnoga reda, odnosno organiziranje projekta „Sajam mogućnosti” koji je krajem protekle godine odgođen za ovo proljeće zbog vremenskih prilika. Uslijedila su izvješća, koja su podnijeli svi članovi vijeća.

Renato Kos, načelnik PP Samobor i zamjenik predsjednika Vijeća za prevenciju, iznio je statističke podatke počinjenja prekršajnih i kaznenih prijava za područje koje je u nadležnosti PP Samobor za prva dva mjeseca 2015. godine, koji su u usporedbi s prva dva mjeseca 2014. godine, u blažem opadanju, odnosno istih je manje nego prošle godine. Također su prezentirani preventivni programi provedeni tijekom protekle godine poput MAH 1 i MAH 1, Poštujte naše znakove, PIA i slično. Načelnik PP Samobor-a predstavio je i novi projekt pod nazivom „Biciklistička ophodnja” koji uključuje policijsku ophodnju, dosad nepristupačnih terena, na biciklima.

Nataša Koražija, ravnateljica centra za socijalnu skrb Samobor, podnijela je detaljno izvješće za proteklo razdoblje s obzirom na velik broj noviteta u radu i poslovanju samoga Centra. Pojasnila je i uključivanje CZSS Samobor u program otpisa duga Vlade RH, kao i program uvođenja besplatnih školskih obroka.

24. travanj 2015. godine definiran je kao datum organiziranja „Sajma mogućnosti”. „Sajam mogućnosti” će se održati na igralištu u Brezju, s početkom u 10,00 sati. Također je utvrđeno trajanje programa, tako da će ove godine, kao i lani, sajam trajati sat vremena dulje kako bi se sve udruge stigle prezentirati, odnosno „Sajam mogućnosti” trajati će tri sata (od 10,00 sati do 13,00 sati).

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite