Održana 15. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje

Izvještaji sa sjednica

Dana 25. rujna 2018. godine s početkom u 17,30 sati održana je 15. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje kojoj je prisustvovalo 17 vijećnika. Na samome početku Gradsko vijeće je jednoglasno prihvatilo Izvješće mandatne komisije o prestanku mandata vijećnika Zdenka Tubikanca, početku obnašanja dužnosti vijećnika Tomislava Lehpamera i aktiviranju mandata Vesne Filipović. Dnevni red sadržavao je 8 točaka, a po jednoglasnom prihvaćanju istog započeo je Aktualni sat. Pitanja su se ponajviše doticala rekonstrukcije cesta pojedinih dijelova naselja. Gradska vijećnica Sabrina Pejić (nezavisna) postavila je upit u vezi izvedbe uspornika u ulici Marijana Stilinovića. Gradonačelnik Dario Zurovec istaknuo je kako će se raditi otok ili uzdignute ploče, iako to nije idealno rješenje, navodi da se više preferira uzdignuta ploča jer ne stvara veliku buku. Vijećnik Damir Halužan (HDZ) postavio je upit vezan uz objekt Tempo i njegovu prodaju. Gradonačelnik Dario Zurovec odgovorio je da je Grad razmišljao o kupnji navedenog objekta, navodi da je pozicioniran odlično no postoji opasnost od prijašnjih novčanih dugova te da se treba pažljivo analizirati cjelokupna situacija. Gradski vijećnik Ivica Vojvodić (HNS) postavio je upit za radove u ulici Siget, točnije zašto su radovi stali. Gradonačelnik Dario Zurovec odgovorio je da su radovi privremeno stali jer se stanari navedene ulice žele priključiti na kanalizaciju.

Uslijedila je verifikacija  zapisnika s 14. redovne sjednice Gradskoga vijeća Grada Svete Nedelje održane 23. srpnja 2018. godine, nakon čega su većinom glasova prihvaćena polugodišnja izvješća i to točka 4. i 8. Dnevnog reda – Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Svete Nedelje za 2018. godinu i Izvještaj o radu gradonačelnika za razdoblje od 01. siječnja do 30. lipnja 2018. godine.

Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području jedinice lokalne samouprave, Gradsko vijeće dalo je suglasnost Gradu da prijavi Projekt Uređenje dječjeg igrališta u Bestovju na objavljeni Natječaj Lokalne akcijske grupe SAVA unutar tipa operacije TO 2.1.1. Potpore razvoju opće društvene infrastrukture te poboljšanju uvjeta života na ruralnom prostoru sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a SAVA.

Također, na održanoj 15. redovnoj sjednici Gradskog vijeća vijećnici su donijeli odluku o donošenju procjene rizika od velikih nesreća za Grad Sveta Nedelja i Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o izvršavanju proračuna Grada Svete Nedelje za 2018. godinu.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite