Održana 25. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje!

Izvještaji sa sjednica

Dana 28. lipnja 2016. godine s početkom u 15,00 sati održana je 25. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje kojoj je prisustvovalo 13 od 17 vijećnika. Dnevni red sadržavao je 4 točke, a nakon jednoglasno usvojenog Dnevnog reda uslijedio je aktualni sat, na kojem su se pitanja doticala ponajviše komunalne problematike, kao i uz besplatne knjige za svetonedeljske osnovnoškolce. Na pitanje o besplatnim knjigama odgovorio je gradonačelnik Drago Prahin istaknuvši kako su održani sastanci, kako sa samom školom, tako i s dobavljačima, kako bi se našao model financiranja istih. Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada, Biserka Delač, istaknula je da će se kod nabave knjiga provesti otvoreni postupak javne nabave, dok će natječaj za isti raspisati Osnovna škola Sveta Nedelja. Pročelnica je također najavila da će građani danas tokom dana dobiti više informacija vezanih uz financiranje školskih knjiga za sve osnovnoškolce s područja Grada Svete Nedelje, neovisno o socijalnom statusu roditelja/ skrbnika.

Nakon verifikacije zapisnika s 24. redovne sjednice Gradskoga vijeća, uslijedila je treća točka dnevnog reda – Prijedlog Odluke o osnivanju služnosti koju je potanje pojasnila viša savjetnica za pravne poslove Grada, Roberta Ciglar Čolić, te je ista nakon kraće rasprave jednoglasno usvojena.

Posljednja točka dnevnog reda bila je Prijedlog Odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Svete Nedelje. Javni natječaj za navedeni prijedlog Odluke objavljen je u Narodnim novinama 13.05.2016. i na internetskoj stranici Grada Svete Nedelje, a pristigla je samo jedna ponuda od strane obrta „Vrančić”, obrt za građevinarstvo i prijevoz, Plešivička 2, Sveta Nedelja. Vijećnici su nakon kraće rasprave većinom glasova prihvatili Prijedlog Odluke, te će se održavanje nerazvrstanih cesta na području Grada Svete Nedelje za razdoblje do 31.05.2016. povjeriti obrtu – „Vrančić” obrt za građevinarstvo i prijevoz, kao najpovoljnijem ponuditelju koji za obavljanje navedene komunalne djelatnosti nudi iznos od 6.437,070,00 + 25% PDV, a koji iznos je procijenjen za jednogodišnje razdoblje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite