Održana 26. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje

Izvještaji sa sjednica

Dana 9. prosinca 2019. godine s početkom u 18,00 sati održana je 26. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje kojoj je prisustvovalo 15 vijećnika. Dnevni red jednoglasno je je usvojen. Aktualni sat ponajviše se doticao komunalne infrastrukture, pa je tako vijećnica Vesna Filipović (HDZ) postavila pitanje u vezi radova na Rakitskoj cesti u naselju Rakitje. Božidar Jedvaj (MB 365) naveo je problem odvodnje oborinskih voda u Ulici kralja Tomislava.

Nakon jednoglasne verifikacije zapisnika sa 25. redovne sjednice Gradskog vijeća, uslijedio je prijedlog Odluke o proračunu Grada Svete Nedelje za 2020. godinu i projekcije proračuna za 2021. i 2022. godinu te prijedlog Odluke o izvršavanju proračuna Grada Svete Nedelje za 2020. godinu. Većinom glasova, s 10 za i 5 protiv, izglasan je proračun u visini od 169.401.011,00 kuna.

Značajni projekti koje vrijedi izdvojiti u idućoj godini su povećanje vrtićkih kapaciteta gradnjom novih objekata, izgradnja dječjih igrališta, osnove škole u naselju Strmec, prenamjena Društvenog doma Sveta Nedelja u Gradsku knjižnicu, uvođenje gradskog javnog prijevoza te ostali infrastrukturni projekti.

Prijedlozi programa građenja komunalne infrastrukture i plana građenja komunalnih vodnih građevina na području grada Svete Nedelje u 2020. godini, prijedlog Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Svete Nedelje u 2020. godini i prijedlog Odluke o donošenju Plana djelovanja Grada Svete Nedelje u području prirodnih nepogoda za 2020. godinu jednoglasno su prihvaćeni.

Grad Sveta Nedelja ima i Dječji proračun koji sadrži aktivnosti i projekte iz Gradskog proračuna koji se odnose na ostvarivanje dječjih prava, financijska sredstva planirana za njihovu provedbu i pokazatelje uspješnosti.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite