Održana 3. sjednica Dječjeg gradskog vijeća

Izvještaji sa sjednica

Dana 27. siječnja s početkom u 19 sati, održana je 3. sjednica Dječjeg gradskog vijeća pod vodstvom dječje gradonačelnice Karle Tesar. Na sjednici je bilo prisutno 16 vijećnika.

Sukladno predloženom dnevnom redu donesene su slijedeće odluke: usvojen je plan i program rada za 2020. godinu, suradnja sa međunarodnom organizacijom “Tapori”, i jednoglasno je usvojen prijedlog gradonačelnice za humanitarnu utrku “Dječji vijećnici trče” koja će se održati u Zadru 3.svibnja 2020 godine.

Dijelu sjednice prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Davor Nađi koji je opisao svoje ovlasti, dužnosti i dinamiku rada i odgovarao na pitanja vijećnika/ca. Zamjenicu  dječju gradonačelnice Mateu Juričić zanimalo je koliko sastanaka tjedno ima, a vijećnika zapisničara, Bojana Klasana, kako izgleda njegov protokolarni dio posjeta događanjima u Svetoj Nedelji.  Sjednica je završila u 20:35  sati.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite