Dječje gradsko vijeće
- pregled sjednica

Dječje gradsko vijeće

Održana konstituirajuća sjednica Dječjeg gradskog vijeća

Dana 18.11. 2021 godine s početkom u 19 sati održana je konstituirajuća sjednica novog saziva Dječjeg gradskog vijeća. Sjednici su nazočili gradonačelnik grada Svete Nedelje Dario Zurovec i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. U pozdravnom govoru pohvalili su rad i aktivnosti dječjih vijećnika i čestitali novoizabranim članovima, naglasili važnost dječje participacije u odlukama odraslih. Nakon pozdravnog govora, vijećnici su donijeli odluku o izmjeni Poslovnika. Sjednica je zav...
Objavljeno: 18. studeni 2021.
Dječje gradsko vijeće

Održana 3. sjednica Dječjeg gradskog vijeća

Dana 27. siječnja s početkom u 19 sati, održana je 3. sjednica Dječjeg gradskog vijeća pod vodstvom dječje gradonačelnice Karle Tesar. Na sjednici je bilo prisutno 16 vijećnika. Sukladno predloženom dnevnom redu donesene su slijedeće odluke: usvojen je plan i program rada za 2020. godinu, suradnja sa međunarodnom organizacijom “Tapori”, i jednoglasno je usvojen prijedlog gradonačelnice za humanitarnu utrku “Dječji vijećnici trče” koja će se održati u Zadr...
Objavljeno: 28. siječanj 2020.
Dječje gradsko vijeće

Održana prva konstituirajuća sjednica Dječjeg Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje

U utorak, 29. listopada s početkom u 19,00 sati u gradskoj vijećnici održana je konstituirajuća sjednica Dječjeg Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje. Dario Zurovec gradonačelnik Svete Nedelje, predsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje Matej Vrdoljak te predsjednica Koordinacijskog odbora za provedbu akcije ,,Grad prijatelj djece – Sveta Nedelja” Sabrina Pejić koja je ujedno i voditeljica dječjeg vijeća, vodili su sjednicu, a na zabavan i edukativan način djeci su pr...
Objavljeno: 30. listopad 2019.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite