Gradsko vijeće za mlade
- pregled sjednica

Gradsko vijeće za mlade

Održana simulirana sjednica Gradskog vijeća za mlade!

U srijedu, 16.11.2016. godine s početkom u 17,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održana je simulirana sjednica Gradskog vijeća za mlade u kojoj je sudjelovalo 15 mladih s područja grada. Sjednici su nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Dragutin Vinovrški Pentek, kao i članovi Gradskog vijeća Vesna Filipović, Romana Semenić i Dario Zurovec, zamjenici gradonačelnika Damir Halužan i Ivica Pavlić, te pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biserka Delač. Nakon...
Objavljeno: 17. studeni 2016.
Gradsko vijeće za mlade

Održana konstituirajuća sjednica Gradskog savjeta mladih Grada Svete Nedelje!

Dana 13. travnja 2015. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje s početkom u 17,00 sati, održana je konstituirajuća sjednica Gradskog svajeta mladih Grada Svete Nedelje. Sjednicu je sazvao i otvorio predsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje, Dragutin Vinovrški Pentek, a istom je do izbora predsjednika i zamjenika, predsjedavao nastariji član Gradskog savjeta mladih, Josip Janjić. Sjednici su prisustvovali Drago Prahin, gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Ivica Pavlić i Dami...
Objavljeno: 14. travanj 2015.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite