Koordinacijski odbor akcije Grad Sveta Nedelja - prijatelj djece
- pregled sjednica

Koordinacijski odbor akcije Grad Sveta Nedelja - prijatelj djece

Održana sjednica Koordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja - prijatelj djece

Nove aktivnosti Koordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece U gradskoj vijećnici, 13.06.2019., održana je sjednica Korordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece. Iznesena su izvješća vezana uz testirane izvrsnosti u suradnji s udrugom Dar. Testiranje je provedeno na učenicima trećih razreda u OŠ Sveta Nedelja i OŠ Vladimir Deščak. U OŠ Sveta Nedelja testiranju je pristupilo 120 učenika od kojih je devetero djece...
Objavljeno: 13. lipanj 2019.
Koordinacijski odbor akcije Grad Sveta Nedelja - prijatelj djece

Održana sjednica Koordinacijskog odbora Grad prijatelj djece - Sveta Nedelja

Dana 26. veljače 2019. godine u gradskoj vijećnici održana je sjednica Koordinacijskog odbora Grad prijatelj djece – Sveta Nedjelja. Koordinacijski odbor Grada Svete Nedelje ove će godine aktivno raditi na dobivanju statusa Grad prijatelj djece, stoga će se raditi na aktivnostima potrebnim za provođenje kandidature. Razgovaralo se o planu aktivnosti za 2019. godinu i aktivnostima vezanim za uvođenje zdravog obroka u osnovne škole na području grada pod nazivom Healthy Meal. Jedna od te...
Objavljeno: 27. veljača 2019.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite