Održana sjednica Koordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece

Izvještaji sa sjednica

Nove aktivnosti Koordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece

U gradskoj vijećnici, 13.06.2019., održana je sjednica Korordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece. Iznesena su izvješća vezana uz testirane izvrsnosti u suradnji s udrugom Dar. Testiranje je provedeno na učenicima trećih razreda u OŠ Sveta Nedelja i OŠ Vladimir Deščak. U OŠ Sveta Nedelja testiranju je pristupilo 120 učenika od kojih je devetero djece potencijalno darovito, a u OŠ Vladimir Deščak testiran je 31 učenik od kojih je troje djece potencijalno darovito. Shodno dobivenim rezultatima planira se nastavak aktivnosti vezanih uz darovitu djecu. Program Healty meal je započeo s provedbom testnih jelovnika u OŠ Sveta Nedelja. Koordinacijski odbor najavio je sudjelovanje na Svetonedeljskoj roštiljadi, te je za tu manifestaciju pripremio bojanke za djecu s temom o pravima djeteta kao i balone i prigodne letke koje će dijeliti djeci.

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite