Održana prva konstituirajuća sjednica Dječjeg Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje

Izvještaji sa sjednica

U utorak, 29. listopada s početkom u 19,00 sati u gradskoj vijećnici održana je konstituirajuća sjednica Dječjeg Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje. Dario Zurovec gradonačelnik Svete Nedelje, predsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje Matej Vrdoljak te predsjednica Koordinacijskog odbora za provedbu akcije ,,Grad prijatelj djece – Sveta Nedelja” Sabrina Pejić koja je ujedno i voditeljica dječjeg vijeća, vodili su sjednicu, a na zabavan i edukativan način djeci su približili dokumente i pojmove o njihovom budućem radu i smjernicama koje se tiču njihovih daljnjih odluka o kvaliteti života i rada djece našeg grada. Prihvaćen je poslovnik o radu Dječjeg Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje, a treća točka dnevnog reda pod nazivom ”Razno” raspričala je male vijećnike. Izneseni su prijedlozi za što kvalitetniji boravak u školi, ali razgovaralo se i o njihovim prijateljima, učenicima s poteškoćama koji se često susreću s pogrdnim riječima drugih učenika.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite