Održana 7. redovna sjednica Gradskog vijeća

Izvještaji sa sjednica

Dana 21. prosinca s početkom u 16,00 sati održana je posljednja ovogodišnja sjednica gradskog vijeća Grada Svete Nedelje na kojoj je bilo prisutno 17 vijećnika. Nakon aktualnog sata i uobičajenih pitanja o komunalnim radovima na području Grada na Dnevnom redu prva je točka bila rebalans proračuna Grada Svete Nedelje za 2017. godinu. Potom je uslijedila  rasprava o proračunu za 2018. godinu. Vijećnik Damir Halužan je u ime kluba zastupnika HDZ-a i HSS-a imao devet amandmana, a vijećnik Božidar Jedvaj ispred stranke 365BM jedan amandman. Nakon glasanja Gradskog vijeća niti jedan amandman nije usvojen, a većinom vijećnika je izglasan Proračun Grada Svete Nedelje za 2018. godinu.  Na posljednjoj sjednici prije Božića izglasani su i prijedlozi programa održavanja komunalne infrastrukture i programa gradnje objekata i uređaja istih te program gradnje građevina za gospodarenje komunalnim otpadom. Podizanjem ruku svih vijećnika prihvaćen je prijedlog programa javnih potreba u socijalnoj skrbi te prijedlog Odluke o načinu financiranja rada predstavnika nacionalne manjine  u Gradu Svetoj Nedelji čiji je predstavnik Ferid Dizdarević. Po završetku  sjednice gradonačelnik Dario Zurovec se zahvalio gradskim vijećnicima na njihovu radu tijekom protekle godine te ih pozvao na jednako uspješnu suradnju u novoj 2018. godini

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite