Održana je 2. redovna sjednica Gradskog vijeća

Izvještaji sa sjednica

Jučer, 26. srpnja održana je 2. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje na kojoj je prisustvovalo 15 vijećnika od njih 17. Dnevni red je sadržavao 5. točaka koje je nakon predsjednikova predlaganje Vijeće i jednoglasno prihvatilo. Na 2. sjednici jednoglasno je donijeta Odluka o izmjenama i dopunama proračuna kako bi se kupilo zemljište Dječjeg vrtića Slavuj u Strmcu i na njemu proširio vrtić. Koliko je ta Odluka važna naglasio je i  gradonačelnik Dario Zurovec: „Naši su vrtićki kapaciteti postali premali i nužno nam je njihovo povećanje jer je za sljedeću pedagošku godinu 99-ero djece ostalo neupisano”. Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela, Biserka Delač objasnila je da je to promjena samo jedna stavke proračuna, dok će značajniji rebalans biti pred kraj ljeta ili početkom jeseni. Na sjednici je i izglasana Odluka o izboru članova Odbora za financije i proračun, i to za članove Odbora Gabrijel Deak i Božidar Jedvaj,  a za predsjednika Marko Kresonja. 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite