Održana sjednica skupštine Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Grada Svete Nedelje!

Izvještaji sa sjednica

Dana 15.04.2015. s početkom u 19,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje održana je sjednica skupštine Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Grada Svete Nedelje. Skupštini je nazočilo 34 člana od sveukupno 38 članova, a ispred Grada Svete Nedelje na istoj su bili prisutni i zamjenici gradonačelnika Damir Halužan i Ivica Pavlić koji je ujedno i član Vijeća Zajednice.

U sklopu dnevnog reda jednoglasno je usvojeno Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2014. godinu, Izmjene Statuta poradi usklađenja s novim Zakonom o udrugama, kao i Plan i program rada Zajednice za 2015. godinu.

Dosadašnja tajnica Zajednice kulturno umjetničkih udruga Grada Svete Nedelje, Biserka Duvančić, iz osobnih je razloga u nemogućnosti dalje obnašati svoje obveze te je pismenim putem obavijestila Zajednicu o svojoj ostavci, a razrješenje tajnice usvojeno je jednoglasno.

Branka Beljak je također razriješena dužnosti zamjenice predsjednika Zajednice te je s 37 glasova za i jednim suzdržanim glasom izabrana za novu tajnicu Zajednice.

Na dosadašnje mjesto Brake Beljak ( zamjenice predsjednika Zajednice) s 37 za i jednim suzdržanim glasom izabrana je Mirjana Drakšić.

Na sjednici su također jednoglasno izabrani zastupnici Zajednice: Robert Maračić-predsjednik, Željko Šimec, Petar Horvat, Mirjana Drakšić- zamjenici predsjednika i Branka Beljak- tajnica. Za Likvidatora jednoglasno je izabran Drago Prahin.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite