Savjet mladih

Članovi gradskog savjeta mladih

 1. Sara Šikac – predsjednica (Dora Kapuđija, zamjenica članice)
 2. Stjepan Gabrica – zamjenik predjednice (Ivan Gabrica, zamjenik člana)
 3. Jakov Babić – član (Snježana Kufek, zamjenica člana)
 4. Marko Leskovar – član (Viktor Leskovar, zamjenik člana)
 5. Nikica Mikulić – član (Petar Mikulić, zamjenik člana)
 6. Stjepan Rede – član (Dario Barišić, zamjenik člana)
 7. Dario Vrčković – član (Nives Posavec, zamjenica člana)

Dokumenti

SGrad-Sveta23032107140.pdf
Obavijest o konstituiranju Gradskog savjeta mladih Grada Svete NedeljeSGrad-Sveta23032107140.pdf (47.9 KB)
SGrad-Sveta23022408510.pdf
Odluka o izboru članova i zamjenika članova Gradskog savjeta mladih Grada Svete NedeljeSGrad-Sveta23022408510.pdf (847.5 KB)
poslovnik__o_radu_gradskog_savjeta_mladih_grada_svete_nedelje78_20170524566.pdf
POSLOVNIK o radu Gradskog Savjeta mladih Grada Svete Nedelje poslovnik__o_radu_gradskog_savjeta_mladih_grada_svete_nedelje78_20170524566.pdf (460.4 KB)

Novosti

15. ožujak 2023.

Održana Konstituirajuća sjednica Gradskog savjeta mladih

Jučer, 14. ožujka 2023. godine s početkom u 18,00 sati održana je Konstituirajuća sjednica Gradskog savjeta mladih. Sjednicu je sazvao predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak, a nazočili su svi članovi Savjeta. Nakon jednoglasno prihvaćenog Dnevnog reda pristupilo se izboru predsjednika ...
24. svibanj 2017.

Projekt „Designing Dialogue“!

„Designing Dialogue" projekt je Grada Svete Nedelje koji financira Europska unija. Radi se projektu koji okuplja mlade i donositelje odluka iz različitih zemalja, a koji će zajedno raditi na stvaranju modela dijaloga – učinkovitog koncepta koji uključuje i povezuje mlade ljude i donositelje ...
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite